Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax wil uitpakken met komst van WK-uitblinker’

Ajax zou een verrassende slag willen slaan op de transfermarkt. Ze hebben namelijk een oogje op doelman Dominik Livakovic. Hij maakte furore tijdens het WK met Kroatie.

Hier maakt het Italiaanse medium Calciomercato melding van. De marktwaarde van deze sluitpost wordt geschat op acht miljoen euro, maar als gevolg van het mondiale eindtoernooi zal men bij Dinamo hoogstwaarschijnlijk vele malen meer vragen…

In de WK-kwartfinale tussen Kroatië en Argentinië (0-3) speelde Livakovic juist een ‘negatieve’ hoofdrol. Hij veroorzaakte namelijk een penalty door Julián Álvarez te ‘torpederen’. Al kon hij daar ook weer niet zo heel veel aan doen. Desondanks wees scheidsrechter Daniele Orsato onverbiddelijk naar de stip, waarna Lionel Messi de goalie verschalkte met een onhoudbare inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *