Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘De finale wordt mijn laatste WK-wedstrijd voor de nationale ploeg’

Lionel Messi zal aanstaande zondag zijn laatste wedstrijd spelen in het shirt van Argentinie. Dit heeft hij gisteren zelf bekendgemaakt na de 3-0 winst op Kroatie.

Messi drukte in de halve finale tegen Kroatië (3-0 winst) weer zijn stempel en loodste zijn land naar de finale, waar het treffen met de winnaar van Marokko-Frankrijk op het programma staat. “De finale wordt mijn laatste WK-wedstrijd voor de nationale ploeg”, vertelt Messi in gesprek met Olé. “Het duurt nog jaren tot het volgende WK en op deze manier stoppen, is denk ik het beste.”

“Ik ben heel blij met wat ik allemaal heb mogen bereiken in mijn carrière. En om mijn WK-avontuur dan af te kunnen sluiten met een finale is geweldig”, besluit de Argentijnse vedette. Zondagmiddag zal er om 16.00 uur worden afgetrapt voor de finale van het eindtoernooi in Qatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *