Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Lionel Messi gaat gewoon door als international

Argentinie wist zich gisteren te kronen tot wereldkampioen door Frankrijk na strafschoppen te verslaan. In de reguliere tijd scoorde Lionel Messi twee keer maar op 35-jarige leeftijd denkt hij nog niet aan stoppen.

“Het is gek, ik heb dit altijd al gewild, maar dit is echt het mooiste wat er is”, zegt hij tegen TyC Sports. “Kijk… Het is echt prachtig. Ik wilde het heel graag. Vooraf had ik al het idee dat God me deze zege zou geven. We hebben veel geleden, maar we hebben het. Het is tijd om in Argentinië te zijn en te zien hoe gek ze daar worden.”

Met het behalen van de felbegeerde WK-titel is de rijke interlandloopbaan van Messi nog niet ten einde, zo bevestigt hij. “Natuurlijk wilde ik hiermee mijn carrière afsluiten. Ik kan niets meer vragen. Godzijdank heeft hij (God, red.) me alles gegeven. Bijna mijn carrière op deze manier afsluiten, het is indrukwekkend. Ik heb de Copa América gewonnen en het WK… Ik hou van voetbal en van wat ik doe. Ik geniet ervan om in het nationale team te zitten. Ik wil nog een paar wedstrijden meedoen als wereldkampioen.”

Messi besluit het interview in het Lusail Stadium op emotionele wijze. “Het is ieders droom van kleins af aan. Ik heb het geluk dat ik alles bereikt heb, dit was het enige dat ik nog miste.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *