Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Sebastien Haller keert snel terug op het trainingsveld

Sebastien Haller staat voor zijn rentree op het trainingsveld van Borussia Dortmund. Volgens het medium BILD zal hij zich vanaf januari weer gaan voegen bij de selectie.

Haller verruilde Ajax afgelopen zomer voor Borussia Dortmund. Al tijdens de voorbereiding sloeg het noodlot toe: er werd een agressie vorm van teelbalkanker vastgesteld. De spits kwam sindsdien niet meer in actie, maar na een reeks behandelingen is de kans groot dat hij begin 2023 weer kan opstarten.

Overigens zal Haller niet meteen met de groep meetrainen. Het is de verwachting dat de Ivoriaanse spits zich in eerste instantie vooral gaat richten op kracht- en conditietraining, maar ook voorzichtige baloefeningen zouden mogelijk zijn. Pas in later stadium komt een daadwerkelijke comeback aan de orde.

Haller werd in de zomer voor 31 miljoen euro opgepikt bij Ajax. Door de teelbalkanker speelde hij nog geen enkele officiële wedstrijd voor Borussia Dortmund. De Bundesliga-club heeft al aangegeven dat het geen druk wil uitoefenen op de spits, die zich vooral mag focussen op zijn herstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *