Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Van Nistelrooy bang voor winters vertrek van Cody Gakpo’

PSV-trainer Ruud van Nistelrooy zou het niets verbazen als Cody Gakpo deze winter zal gaan vertrekken. De aanvaller kan natuurlijk terugkijken op een persoonlijk mooi WK en dat heeft de interesse voor hem verder aangewakkerd. De ‘Eintovenaar’ werd met zijn drie goals de topscorer van het Nederlands elftal en werd vooral daardoor in verband gebracht met clubs als Manchester United, Arsenal, Liverpool en Real Madrid.

“Hij viel op en deed er niet één schepje bovenop, maar drie”, begint Van Nistelrooij in gesprek met de NOS. “Als je je op dat toneel zo weet te presenteren, dan trekt hij nog meer aandacht dan dat hij al deed. Hoe hij zich profileerde in het spel, in alle opzichten… Dat is geweldig.”

Als het aan Van Nistelrooij ligt, blijft zijn MVP nog even in Eindhoven. “Ik ga er alles aan doen om het nog een halfjaar te rekken. Dat hebben we deze zomer al gedaan door hem te behouden, maar dat zal nu nog moeilijker worden. Als er bedragen en clubs komen waarop de speler ook geen nee meer kan zeggen voor zijn gevoel… Dan kom je in een situatie waar dat wel kan gebeuren. Daar houden we rekening mee.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *