Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV’

PSV huurt dit seizoen de verdediger Jarrad Branthwaite van het Engelse Everton. En het blikt een succes te zijn. De speler zelf is ook erg tevreden over zijn overstap. Dit zegt hij in een gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV”, aldus Branthwaite. “Er werken veel betrokken mensen, die samen een familieclub willen vormen. Ik ben in een prettig team beland. Dit is voor mij in alle opzichten een mooie omgeving en bovendien is deze competitie het goede podium om verder te groeien als voetballer. Ik ben heel tevreden hier.”

De selectie werkt in Malaga hard om er in de tweede seizoenshelft te kunnen staan. “Momenteel hebben we vaak dubbele trainingssessies per dag. Er komt zoveel moois aan om voor te knokken, met ook het bekertoernooi en de Europese wedstrijd tegen Sevilla”, zo geeft hij aan. “Concurrentie bij PSV? Er zijn veel goede spelers, maar ik zie genoeg kansen voor mezelf. Als ze komen, moet ik ze pakken. Voor de lange WK-pauze heb ik een paar keer laten zien wat ik kan en ging het goed, maar er zit meer in. Stap voor stap wil ik beter worden.”

Branthwaite zal de concurrentie aan moeten gaan met André Ramalho, Armando Obispo, Jordan Teze en Olivier Boscagli. “Ik wil zoveel mogelijk spelen, dat is mijn doel”, zegt hij daarover. “Met de verdere toekomst na dit seizoen ben ik nu niet bezig. De focus ligt helemaal op het tweede deel van dit jaar bij PSV.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *