Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Lisandro Martínez wilde hoe dan ook weg bij Ajax’

Lisandro Martinez verruil deze zomer Ajax voor een avontuur bij Manchester United. Erik ten Hag gaat in een gesprek met Voetbal International in op deze transfer. De trainer vond het niet moeilijk om hem bij Ajax weg te halen. “Hij wilde hoe dan ook weg bij Ajax”, aldus Ten Hag. “Als wij hem niet hadden genomen, was hij naar Arsenal gegaan. Die wilden hem sowieso hebben, hij was daar topprioriteit.”

Ten Hag gaat verder: “Licha belde me op een gegeven moment: ‘Trainer, luister, ik ga hoe dan ook weg bij Ajax. Ik kan tekenen bij Arsenal, maar als u mij wil, dan ga ik naar Manchester United’. Toen dacht ik: Ik moet mezelf en United ook niet in de voet schieten. Hij was echt niet gebleven in Amsterdam, dat was uitgesloten. Toen hebben we toegeslagen en is het rondgekomen.”

Ook Antony haalde hij uiteindelijk bij Ajax weg. “Toch was het bij hem ook heel helder allemaal. In januari heeft hij binnen Ajax al aangegeven: Komende zomer ben ik weg”, zo geeft Ten Hag aan. “Wat Martínez in de zomer zei, heeft Antony al in januari aangegeven. Zijn management was heel duidelijk: over een half jaar gaat Antony een transfer maken. Toen zijn we bij Ajax al druk bezig geweest met een andere Braziliaan, om die alvast achter Antony binnen te halen, én met Steven Bergwijn. Dat was de achterliggende gedachte om Bergwijn al naar Ajax te halen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *