Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax moet vrezen voor vertrek van toptalent Charlie Setford’

Ajax moet vrezen voor het vertrek van de jonge doelman Charlie Setford. Hier maakt The Daily Mail melding van.

De talentvolle doelman heeft een aflopend contract en verschillende Europese topclubs hebben interesse getoond om hem na dit seizoen vast te leggen. Onder meer Tottenham Hotspur, AS Roma en Borussia Dortmund hopen op de komst van de 18-jarige Engelsman.

Setford speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Ajax en speelde inmiddels negen duels voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Vanwege een breuk in zin hand mistte hij een groot deel van de eerste seizoenshelft. Afgelopen zomer ontving Setford nog de Abdelhak Nouri Trofee als grootste talent van de jeugdopleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *