Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Arne Slot verwacht veel van het resterende seizoen

Feyenoord ging als herfstkampioen de winterstop in. Trainer Arne Slot heeft vertrouwen in zijn ploeg dat ze dit kunnen vasthouden. Maar met de titel is hij nog niet bezig.

Na veertien afgewerkte wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland voert Feyenoord de ranglijst aan. Dromen van de Coolsingel doet Slot nog niet. “Het zit nog vreselijk dicht bij elkaar”, vertelt de coach in een uitgebreid interview aan RTV Rijnmond. “Wij nemen wel vertrouwen mee vanuit die eerste seizoenshelft, maar we weten ook dat we de eerste wedstrijden na de winterstop ons beste teamspel moeten laten zien.”

Dat Slot aan het begin van het seizoen moest bouwen aan een nieuw Feyenoord is een understatement. Maar liefst vijftien spelers vertrokken uit De Kuip. “Idealiter bouw je verder, maar het is niet helemaal nieuw voor me”, doelt Slot op het vertrek van Steven Berghuis in zijn eerste seizoen. “Aan de andere kant is het mijn taak om, naast attractief voetbal spelen, ook te zorgen dat er transfers kunnen plaatsvinden.”

Dat er een dergelijke ‘massale’ uitloop plaatsvond na een seizoen waarin Feyenoord derde werd en voor het eerst in twintig jaar tijd een Europese finale speelde, had de oefenmeester niet verwacht. “Dat zou ik als trainer liever anders zien. Maar ik snap het wel dat de club kiest om zo veel geld te verdienen want er is in de vier, vijf jaar ervoor amper een speler verkocht”, aldus Slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *