Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV maakt keuze uit deze twee flitsers’

Gisteren werd bekend dat Cody Gakpo per direct naar Liverpool verkast. Voor zijn opvolger moeten de Eindhovenaren flink in de buidel gaan tasten. De twee voornaamste kandidaten  zijn Jesper Karlsson en Viktor Tsygankov. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Naar verluidt wil AZ een transfersom van om en nabij de twintig miljoen euro zien voor Karlsson. Ook het prijskaartje van Tysgankov loopt in de vele miljoenen, waardoor PSV in ieder geval de knip moet trekken. De Eindhovenaren krijgen door de verkoop van Gakpo echter wel wat meer vlees op de botten.

Desondanks zal ook een deel van de transfersom terugvloeien in de club. Het was al bekend dat PSV een transferklapper nodig had om dit seizoen financieel niet in de problemen te komen. In de zomer kon Gakpo ook al verkocht worden aan Southampton en Leeds United, maar destijds blokkeerde voormalig technisch directeur John de Jong een transfer van Gakpo omdat de voorwaarden niet gunstig bleken. Achteraf gezien bleek dat een goede zet geweest te zijn, omdat de aanvaller nu voor een veel hoger bedrag verkocht wordt. Het kostte De Jong echter wel zijn baan. Gakpo reist deze week nog af naar Liverpool om zijn droomtransfer af te ronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *