Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Alfred Schreuder miste beleving bij Daley Blind’

Ajax gaat de tweede seizoenshelft in zonder Daley Blind. De Amsterdammers hebben wat goed te maken want de eerste seizoenshelft was erbarmelijk te noemen. Hoe zit het nu met de machtsverhouding bij de club?

Daley Blind verliet weliswaar door de voordeur de Johan Cruijff Arena als een clublegende, maar leuk was het allemaal niet. Na een conflict met trainer Alfred Schreuder is het contract van de Ajacied, met ruim driehonderd wedstrijden voor de club op zijn CV, ontbonden. Blind doorliep de hele jeugdopleiding van de Amsterdammers en verlaat met ‘pijn in het hart en tranen in de ogen’ de club, schrijft hij in een emotionele brief.

Volgends de Volkskrant hadden Schreuder en Blind drie gesprekken nadat de linksback kort voor de winterstop op de bank werd gezet. ‘Schreuder vindt hem in defensief en fysiek opzicht te kwetsbaar worden om altijd op te stellen. De trainer miste daarna beleving en betrokkenheid bij Blind tijdens zijn invalbeurten. Het werd een kwestie van: hij eruit of ik.’, weet De Volkskrant.

Trainer Alfred Schreuder lijkt hiermee – na de beroerde seizoensstart bij Ajax – zijn laatste krediet verspeeld te hebben bij de Ajacieden. Termen als ‘Ajax-onwaardig’, ‘#SchreuderOut’ en ‘niet capabel’, passeren de revue op sociale media. Maar de Ajax-directie heeft meermaals laten merken niks te zien in een vroegtijdige exit van de oefenmeester, die met Ajax op dit moment op de tweede plek staat en overwintert in de Europa League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *