Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Naast Trauner nu ook Timber maandenlang uitgeschakeld’

Een harde klap voor Feyenoord. Waar ze eerder al te horen kregen dat ze de komende maanden geen beroep kunnen doen op sterkhouder Gernot Trauner, lijkt dit nu ook het geval te zijn met middenvelder Quentin Timber. Hij viel midweeks uit in een oefenduel tegen FC Emmen (5-0, winst).

Het AD schrijft: “Een bepalende middenvelder, de speler waar Feyenoord afgelopen zomer het meeste geld aan uitgaf, die er door een blessure aan het middenvoetsbeentje hoogstwaarschijnlijk ook maandenlang niet bij zal zijn. Dus toch maar weer investeren in een middenvelder? Het liefst uiteraard een verdediger én een middenvelder. Maar als Slot écht moet kiezen, dan het liefst een extra man op het middenveld, waar de problemen op dit moment het grootst zijn.”

Slot zou slachtoffer kunnen worden ‘van zijn eigen succes’. “Maar dat zie ik helemaal niet zo. Dat zou zo kunnen zijn als de club vele miljoenen op de bank heeft staan en ze niet wil aanspreken. Maar onze situatie is anders”, aldus de Feyenoord-trainer. “Voor de spelers is het hartstikke vervelend dat ze geblesseerd zijn geraakt. Dus uiteindelijk ook voor de club, het team en de trainer. Maar het is een mooie uitdaging om na te denken over wat er nu moet gebeuren waardoor alle puzzelstukjes zo goed mogelijk kunnen functioneren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *