Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax ziet middenvelder vertrekken naar Fluminense

Ajax neemt per direct afscheid van de Braziliaanse middenvelder Giovanni. Hij keert terug naar zijn vaderland en gaat spelen voor Fluminense. Hij werd in 2019 opgepikt bij het Braziliaanse Santos. Zijn komst naar Amsterdam had veel voeten in de aarde, maar uiteindelijk slaagde de middenvelder annex aanvaller er geen moment in om de verwachtingen in te lossen. Hij kwam niet verder dan wedstrijden voor Jong Ajax en werd vorig seizoen uitgeleend aan eerstedivisionist Telstar.

Na zijn periode bij Telstar slaagde Giovanni er niet in om zijn perspectief om te buigen. Zelfs bij Jong Ajax kwam hij nog amper aan spelen toe dit seizoen. Om die reden heeft de Zuid-Amerikaan besloten om terug te keren naar zijn thuisland. Het is onduidelijk of Fluminense zijn contract heeft afgekocht in de vorm van een transfersom.

Giovanni laat weten: “Ik ben erg blij om dit shirt te dragen. Ik wilde terug naar Brazilië om dichter bij mijn familie te zijn. Toen ik het voorstel van Fluminense ontving, dacht ik geen twee keer na en besloot ik om te komen. Bij Fluminense krijg ik de kans om te werken met een geweldige coach, die van jonge spelers houdt. Ik hoop mij hier goed te ontwikkelen en hier veel prijzen te winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *