Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax bereidt een bod voor op speler uit de Franse competitie’

Ajax wil werk gaan maken van de 23-jarige Argentijnse mandekker Leonardo Balerdi. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij staat onder contract bij het Franse Olympique Marseille.

Hij is daar een vaste waarde, maar zou op de nominatie staan om verkocht te worden door de financiële problemen in Marseille. De Argentijn speelde in het verleden voor Borussia Dortmund, dat in 2019 een slordige 17 miljoen euro voor hem betaalde aan Boca Juniors, en kwam twee keer uit voor wereldkampioen Argentinië.

De Telegraaf meldt dat ook Stefan de Vrij is besproken in de Johan Cruijff Arena. Balerdi wordt echter hoger aangeschreven door scouts Henk Veldmate en Hans van der Zee, mede door de blessuregevoeligheid van De Vrij, zijn topsalaris bij Internazionale en zijn leeftijd (30). Marc Overmars had Balerdi al op zijn lijstje staan toen hij nog werkzaam was in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *