Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord dichtbij aantrekken van Ramiz Zerrouki’

Feyenoord zou dichtbij de vraagprijs zitten voor Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Hier maakt het medium 1908 melding van. De Rotterdammers zouden een bod voorbereid hebbend dat inclusief bonussen niet ver van de vraagprijs af ligt.

FC Twente heeft eerder een bedrag van zeven miljoen euro genoemd als het gaat om Zerrouki. Er is nog niks definitief, maar volgens 1908 wordt het meer en meer waarschijnlijk dat de Algerijns international deze winter nog naar de Kuip vertrekt. Ook al is niet iedereen bij FC Twente het daar mee eens.

Jans gaf bijvoorbeeld al eerder aan dat de gehele clubleiding van FC Twente, niet van plan is om Zerrouki te verkopen. In gesprek met De Telegraaf geeft hij toelichting bij die uitspraken. “We willen voor Europees voetbal gaan en het kriebelt ook om weer iets heel moois te presteren in de KNVB-beker. Natuurlijk staat Feyenoord bovenaan, maar zo groot is de achterstand niet. Waarom zouden we nu onze concurrentie sterker maken door een van onze beste spelers te laten gaan? Het is ons uitgangspunt om met Zerrouki het seizoen af te maken. Daar staat iedereen bij de club achter. Ik gun hem een mooie transfer, maar dan in de zomer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *