Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Analist niet te spreken over ‘gedrag’ van Feyenoord-invaller

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez snapt weinig van de invalbeurt van Oussama Idrissi gisteren voor Feyenoord tegen FC Utrecht. Marciano Vink vindt dat de Rotterdammers niet uitblinken op de vleugels.

Idrissi moest wegens blessureleed een deel van de voorbereiding missen bij Feyenoord. Op bezoek bij Utrecht kwam hij al na 33 minuten binnen de lijnen voor Igor Paixão. “Waar is in godsnaam de Idrissi van AZ?”, vraagt Perez zich hardop af in Dit Was Het Weekend op ESPN.

“Die versie van Idrissi is echt verdwenen sinds hij bij Sevilla en Ajax een bijrol kreeg. Hij kan echt wel voetballen, maar hij viel heel irritant in. Ik weet niet wat hij had. Misschien was Idrissi pissig omdat hij op de bank moest beginnen”, stelt Perez.

Vink ziet dat de kwaliteiten van Feyenoord niet op de links- en rechtsbuitenpositie liggen. “Aan de zijkanten is het gewoon te mager. We kunnen er niet twee opnoemen waarvan we kunnen zeggen: die gaan er de komende zes wedstrijden staan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *