Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord ziet ook tweede bod op Zerrouki worden afgewezen’

FC Twente is deze transferperiode niet bereid om Ramiz Zerrouki van de hand te doen. Een nieuw bod van de Rotterdammers die ze hebben gedaan heeft dan ook geen indruk gemaakt op ze. Hier maakt het medium Tubantia melding van.

Directeur Jan Streuer maakte in gesprek met deze website al duidelijk dat het Zerrouki deze winter niet aan Feyenoord wil verkopen. Feyenoord gaf echter niet op en legde zondagavond een nieuw bod neer in Enschede: Twente kon een vast bedrag van 6,5 miljoen euro incasseren, wat met bonussen nog op kon lopen tot acht miljoen. TC/Tubantia weet echter dat Twente niet van gedachten is veranderd na de nieuwe bieding van Feyenoord.

Het bordje met ‘niet te koop’ blijft deze winter om de nek van Zerrouki hangen. Streuer stelt dat Feyenoord afgelopen zomer de kans had om de middenvelder over te nemen. De Rotterdammers boden toen 4,5 miljoen euro en dat voldeed bij lange na niet aan de wensen van Twente. Nu wil de nummer vier van de Eredivisie pas in de volgende zomerwindow weer over een transfer praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *