Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord gelinkt aan ervaren Max Kruse (34)’

Feyenoord staat voor een verrassende transfer. De 34-jarige Max Kruse wordt namelijk door het Duitse medium BILD gelinkt aan een overstap. Hij heeft meer dan 500 wedstrijden achter zijn naam staan.

Hij speelde voor aansprekende clubs als Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg en Fenerbahçe, maar is sinds afgelopen november clubloos. Ondanks diens leeftijd zou de aanvaller nog niet aan stoppen denken.

BILD meldt dat Feyenoord één van de opties is om Kruse in te lijven. Ook clubs uit de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) en de Turkse Süper Lig worden genoemd. Eerder kwamen ook Schalke 04 en VfL Bochum ter sprake, maar die clubs zouden niet in de race zijn.

Fansite 1908.nl heeft het verhaal gecheckt. Volgens dit medium is de Rotterdamse club ‘zeker niet concreet’ op dit moment. Het is ook maar de vraag of Kruse haalbaar is, wetende dat hij voorheen miljoenen aan salaris pakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *