Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord krijgt concurrentie van Leicester City’

In de zoektocht naar een vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner is Feyenoord uitgekomen bij de Pool Kamil Piatkowsk. De Rotterdammers willen hem graag huren van zijn club RB Salzburg maar hebben nu welk flinke concurrentie gekregen. Volgens het medium 1908 aast Leicester City ook op hem.

Er hangt een prijskaartje van zo’n vijf miljoen euro aan de drievoudig Pools international. De nummer dertien van de Premier League, Leicester City, lijkt een geduchte concurrent om de handtekening van Piatkowski.

Voor Piatkowski verloopt dit seizoen ook nog niet op rozen. De 1.91 meter lange Pool speelde dit seizoen, mede door blessureleed, pas vier wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga. De laatste keer dat hij binnen de lijnen stond, is al ruim twee maanden geleden. Voordat hij in de zomer van 2021 de overstap naar Salzburg maakte, speelde Piatkowski voor het Poolse Rakow Czestochowa.

Feyenoord is al een tijdje op zoek naar een vervanger voor Gernot Trauner. Tijdens de WK-break raakte de centrale verdediger geblesseerd en daardoor is hij lange tijd uitgeschakeld. In eerste instantie werden Mees Hilgers en Ismaël Doukouré genoemd als alternatieven. In de eigen selectie heeft Feyenoord nog bijvoorbeeld Jacob Rasmussen en eventueel middenvelder Mats Wieffer die Trauner kunnen vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *