Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Dusan Tadic: ‘Niet het niveau dat je mag verwachten’

Ajax-aanvoeder Dusan Tadic is na weer een puntverlies kritisch op zijn eigen ploeg. De Amsterdammers kwamen gisteren niet verder dan een 0-0 tegen FC Twente.

Na ongeveer zes minuten spelen had Twente, de oud-werkgever van Tadic, al twee keer de paal geraakt. “We begonnen echt heel slecht”, aldus Tadic bij ESPN. “De eerste twintig minuten hadden we helemaal niets in te brengen. Wat wij lieten zien, is niet het niveau dat je van Ajax mag verwachten. We waren heel nerveus aan de bal en maakten stomme fouten. Dat was onnodig.”

Tadic erkent dat het gebrek aan ervaring momenteel voor problemen zorgt bij Ajax. “Ja, maar wij zijn Ajax. We moeten genieten van wat we doen. We hebben de mooiste baan die er bestaat. We moeten plezier hebben. We spelen voor een vol stadion met geweldige fans, die we moeten vermaken. We zouden niet nerveus moeten zijn, maar ontspannen moeten voetballen, dan komen de resultaten vanzelf.”

Een van de weinige Amsterdamse lichtpuntjes is de clean sheet. “Dat is positief ja. Maar dit is niet goed genoeg voor Ajax. We moeten meer van onszelf eisen. Tegen Feyenoord moet het veel beter. Vooral in het bein. Dan moeten we meteen laten zien wat er staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *