Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord is kampioenskandidaat nummer één’

Wesley Sneijder denkt dat Feyenoord aan het eind van de rit lanskampioen is. Hij ziet Ajax en PSV namelijk flink worstelen en zich in een sportief dal bevinden. De perfecte kans voor de Rotterdammers om toe te slaan.

Feyenoord verstevigde afgelopen weekend de koppositie door met 0-3 te winnen bij FC Groningen, terwijl Ajax gelijkspeelde tegen FC Twente (0-0) en PSV op een remise bleef steken bij Fortuna Sittard (0-0). “Als ze zo doorgaan, denk ik dat ze kampioen worden”, stelt Dick Advocaat bij Veronica Offside. “Ik sluit me helemaal aan bij Dick. Ze maken op dit moment de meeste indruk op mij”, vult Sneijder de trainer van ADO Den Haag aan.

Waar Feyenoord ondanks het wegvallen van Gernot Trauner en Jurriën Timber zijn zaakjes aardig voor elkaar heeft, is het bij Ajax code rood. Geen van de laatste vijf wedstrijden werd gewonnen, terwijl het spel van de Amsterdammers te wensen overlaat. “Ajax is het kwijt”, stelt Andy van der Meijde. “Ze werden tegen Twente gewoon weggespeeld. Dat gebeurt Ajax niet vaak in een thuiswedstrijd. Ze hadden binnen 25 minuten met 0-3 achter moeten staan. Dat kan gewoon niet.”

Komend weekend staat een wedstrijd op het programma die zomaar cruciaal kan zijn in de titelstrijd. In De Kuip nemen zondag Feyenoord en Ajax het tegen elkaar op. De Rotterdammers beginnen de wedstrijd met een voorsprong van vijf punten op de aartsrivaal. Bij een nederlaag voor Ajax lijkt het einde nabij voor Alfred Schreuder. “Het is erop of eronder”, zegt Sneijder treffend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *