Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV houdt momenteel een grote schoonmaak’

PSV wilde komende periode afscheid nemen van een zestal talenten binnen de club. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding. Voor die spelers is er momenteel geen perspectief om bij de eerste selectie te komen van trainer Ruud van Nistelrooy.

Doordat meerdere zeventienjarige talenten zich aandienen bij Jong PSV, vallen ‘oudere’ spelers van de beloftenploeg buiten de boot. Onder meer de twintigjarige Jeremy Antonisse zou te horen hebben gekregen dat hij op zoek mag naar een nieuwe uitdaging. Dat geldt ook voor de negentienjarige Amerikaan Dante Sealy, die in de voorhoede voorbij is gestreefd door Jason van Duiven en Isaac Babadi.

De Canadees Simon Colyn, die doorgaans als aanvallende middenvelder speelt, mag verhuurd worden, klinkt het. Net als Antonisse beschikt hij over een contract tot medio 2024, die door PSV gerespecteerd zal worden. Dennis Vos, Mohammed-Amin Doudah en keeper Tyrick Bodak lopen aankomende zomer uit hun contract. Zij mogen deze maand nog vertrekken, al kunnen ze het seizoen ook op De Herdgang afmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *