Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV heeft deze drie spelers op het oog om als Gakpo-vervanger’

In de zoektocht naar aanvallende versterking is PSV uitgekomen bij drie spelers. Het gaat om Danjuma van Villarreal, Donyell Malen van Borussia Dortmund en Fabio Silvia van Wolverhampton Wanderers.

Het werd woensdagavond al bekend dat PSV op de deur heeft geklopt bij Danjuma voor een mogelijke terugkeer naar Eindhoven, waar de spits tussen 2013 en 2016 al actief was in de jeugdopleiding. Via NEC, Club Brugge en AFC Bournemouth belandde de speler uiteindelijk bij Villarreal. PSV kent veel concurrentie voor zowel Danjuma als Malen, die bij Borussia Dortmund geen vaste basiskracht meer is.

Om die reden is een derde naam te vinden op het Eindhovense lijstje, namelijk die van Fabio Silva, meldt het Eindhovens Dagblad. De Portugees speelt op huurbasis bij Anderlecht. Wolverhampton Wanderers betaalde 40 miljoen euro voor de speler en zou daarom voor een mogelijke koop een dure optie zijn. PSV staat momenteel vierde in de Eredivisie, maar heeft slechts één punt achterstand op nummer twee AZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *