Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Vitesse dreigt uit het betaalde voetbal te verdwijnen’

Vitesse voldoet momenteel niet aan de licentie-eisen van de KNVB. Een verder verblijf in het betaalde voetbal staat dan ook op de tocht. Dit heeft allemaal te maken met een slepend huurconflict. Hier maakt het regionale medium De Gelderlander melding van.

Vitesse zegde in 2018 de huur van de GelreDome op. Dat deed de Arnhemse club omdat het meende recht te hebben op een verlaging van de huursom. Sindsdien ligt Vitesse in de clinch met Michael van de Kuit en zijn vastgoedbedrijf Nedstede, de eigenaar van het stadion.

De huurovereenkomst tussen Vitesse en Nedstede loopt op 30 september af, waardoor de Arnhemse club – zoals de zaken nu liggen – volgend seizoen geen stadion heeft waar het zijn wedstrijden in kan spelen. Zonder nieuw huurcontract heeft Vitesse geen stadion en zonder stadion voldoet de club niet aan de licentie-eisen van de KNVB.

De tijd begint behoorlijk te dringen voor Vitesse, want de club zou uiterlijk in februari aan de voetbalbond moeten laten weten of zij volgend seizoen over een stadion beschikken. Op dit moment is er echter geen zicht op een nieuwe huurdeal. ‘Betaald voetbal in Arnhem staat op de tocht’, zo stelt bovengenoemde krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *