Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV start gesprekken met aanvaller Eduard Spertsyan’

PSV is naar verluid de gesprekken gestart met de aanvaller Eduard Spertsyan. Hier maakt journalist Hrach Khachatryan melding van. Hij speelt momenteel voor het Russische FK Krasnodar.

Khachatryan meldt dat PSV momenteel favoriet is in de strijd om Spertsyan, die ook wordt gelinkt aan Real Madrid, diverse clubs uit vrijwel alle Europese topcompetities én Feyenoord. Spertsyan wordt al een tijdje aan PSV gelinkt als potentiële opvolger van Cody Gakpo, ook al is de Armeen van FK Krasnodar meer een ‘nummer 10’ dan een linksbuiten.

Onlangs raadde de Russische oud-Ajacied Dmitry Bulykin nog Spertsyan aan om voor de Eredivisie te kiezen. “Ik vind het altijd een goed idee om vanuit Rusland naar een Europese club te gaan. De Nederlandse competitie past bij iedereen, maar zeker bij jonge spelers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *