Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax met de grond gelijk gemaakt: ‘Zoveel mis bij die club’

Analist en voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft hard uitgehaald naar zijn oude club Ajax. Niet alleen het spel tegen Feyenoord gisteren was slecht. maar in zijn ogen is er veel meer mis binnen de organisatie.

“Ik zal je eerlijk zeggen: ik heb een geïrriteerde dag. Dat begon met die netten (waardoor de wedstrijd slecht zichtbaar was voor het publiek, red.), maar dan zie je Ajax spelen… Jeetje, wat is dat slecht”, zegt Van der Vaart. “Je weet dat Feyenoord komt en drukzet, maar als je daar twee of drie keer onderuit voetbalt, komen ze niet meer. Ze brachten zichzelf zo in de problemen. Dit is gewoon een kwestie van kwaliteit. Niemand heeft de vorm om de juiste keuzes te maken. Natuurlijk heeft Feyenoord het goed gedaan, maar Ajax…”

Ook individueel is er een hoop mis bij Ajax, zegt Van der Vaart. “Hoe is het mogelijk dat Tadic steeds negentig minuten mag blijven staan? Dan kun je een wedstrijd niet winnen. Vrijwel alles ging fout. Klaassen raakte ook geen knikker. Of het de schuld van Schreuder is? Hij is hoofdverantwoordelijk, maar dat geeft je als speler toch niet het recht om elke bal aan Feyenoord te geven?”

“Tegen dit Ajax heeft Feyenoord 1-1 gespeeld. Dan moet je je als koploper een beetje schamen, vind ik”, vult Van der Vaart aan. “Er is zoveel mis bij die club. Ajax heeft zoveel geld gekregen voor spelers, maar soms is het beter om geen geld te hebben, dan doe je ook geen domme dingen. Calvin Bassey voor 23 miljoen.. Daar geef je nu geen stuiver meer voor. Ze wilden Ocampos kopen voor twintig miljoen. Dat doe je alleen als je geld hebt en het niet meer uitmaakt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *