Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord presenteert vandaag nieuwe aanwinst’

Feyenoord zal zich vandaag gaan versterken met Neraysho Kasanwirjo. De Rotterdammers betalen een vaste transfersom van 1,5 miljoen euro voor hem dat met bonussen kan oplopen tot 2 miljoen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Over de hoogte van de transfersom is veel onduidelijkheid. Het Dagblad van het Noorden meldde dat het door bonussen op kan lopen tot vier miljoen euro, maar Feyenoord-trainer Arne Slot stelde dat het bedrag lager is. Volgens 1908 gaat het dus wel om anderhalf miljoen exclusief. FC Groningen heeft Kasanwirjo al uitgezwaaid, Feyenoord kondigt hem maandag aan.

“Ik heb hem nog niet op het trainingscomplex gezien als je dat bedoelt, maar de kans dat ik hem deze week nog ga treffen is niet uitgesloten”, vertelde Slot vrijdag. “Met Ramiz Zerrouki wilde we een versterking halen die er direct stond, maar nu hebben we met hem een toekomstinvestering gedaan voor weinig geld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *