Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Excelsior meldt zich bij Feyenoord voor permanente deal’

Excelsior heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Noah Naujoks. Hier maakt het medium 1908 melding van. Ze hopen op een permanente deal. Dat is mogelijk interessant voor de koploper van de Eredivisie, omdat de middenvelder uit Oud-Beijerland een aflopend contract heeft.

Naujoks mocht dit seizoen twee keer invallen van trainer Arne Slot, maar lijkt weinig perspectief te hebben op een doorbraak in de Rotterdamse hoofdmacht. Hij speelt zijn wedstrijden vooral bij de beloften. Bij buurman Excelsior zou Naujoks wel kilometers kunnen maken in de Eredivisie.

Feyenoord liet deze winter één speler gaan: Fredrik Bjorkan. Neraysho Kasanwirjo kwam van FC Groningen naar De Kuip. Excelsior versterkte zich al met Kik Pierie (Ajax) en Peer Koopmeiners (AZ), beiden op huurbasis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *