Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Gijp richting Berghuis: ‘Dit is een afrekening’

Analist en voormalig voetballer Rene van der Gijp vindt dat hij in de kwestie rondom Steven Berghuis niet verkeerds heeft gezegd. Wel denkt hij te weten waarom de aanvaller van Ajax zijn gram heeft proberen te halen.

Van der Gijp zegt ‘niet één’ reactie te hebben gekregen op zijn uitlatingen over Berghuis (‘ik lieg niet’). “Er heeft niemand geappt, gebeld of gemaild”, aldus de oud-international in Vandaag Inside. Valentijn Driessen haakt in: “Je zegt hier altijd dat het een middelmatige speler is die niet goed genoeg is voor het Nederlands elftal. Dat hij wedstrijden beslist tegen RKC. Hij is daarop aangeslagen, want jij hebt vorige week niks verkeerds gezegd.”

‘Gijp’ refereert vervolgens aan de laatste periode van Berghuis onder toenmalig Feyenoord-trainer Dick Advocaat. “Hij heeft het Dick in zijn laatste vier maanden heel erg lastig gemaakt. Dat verdient Dick niet. Buiten het feit of hij een trainer van deze tijd is, is het een te goede gozer om het hem heel erg moeilijk te maken. Ik heb het niet van Dick, maar ik heb er nog een paar rondlopen.”

Volgens Van der Gijp kan de suggestie van Driessen zomaar eens de juiste zijn. “Toen hij dit zei, dacht ik: dit is een afrekening van iets wat in het verleden is gebeurd. Dit gaat er niet om dat ik zei dat ik hem niet mee zou nemen, omdat ik hem niet zou laten spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *