Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax getipt: ‘Hij is een échte Ajacied, maar zit gewoon thuis’

Analist en voormalig topvoetballer Ruud Gullit vraagt zich af of Ajax er niet goed aan zal doen om Patrick Kluivert op te pikken. Die zit momenteel thuis zonder werk. In het verleden was hij werkzaam bij zowel Barcelona als Paris Saint-Germain.

Gullit belt bij Ziggo Sport in tijdens de nabeschouwing van het duel tussen Manchester City en Arsenal. “Ik heb even zitten nadenken over Ajax… en Patrick Kluivert zit ook gewoon thuis. Technisch directeur geweest bij Barcelona, bij Paris Saint-Germain, assistent geweest van Louis van Gaal… die zit ook gewoon thuis. Hij is een échte Ajacied, dus Van Halst, is dat niet wat voor Ajax?”

Jan van Halst denkt dat Kluivert niet als trainer geschikt is, maar wel in het technisch hart. “Jawel, maar alleen voor technische zaken. Als je bij Ajax trainer wordt, moet je ervaring hebben op het hoogste niveau.” Van Halst denkt dat Ajax net als PSV had moeten handelen. “Ik heb Earnest Steward wel bij Ajax willen zien. Ik dacht dat hij in de Verenigde Staten wilde blijven, maar Marcel Brands heeft hem toch weten te overtuigen. Hij heeft echt een goede track record.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *