Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Voormalig Ajax-spits duikt op in de Armeense competitie

Yaya Sanogo heeft een verrassende nieuwe werkgever gevonden. Hij gaat namelijk aan de slag bij het Armeense FC Urartu.

officiële kanalen dat de inmiddels dertigjarige spits zich bij de club voegt. Sanogo versleet tussen 2015 en 2021 de nodige clubs en was onder meer op huurbasis voor Ajax actief. De Fransman stond lang onder contract bij Arsenal, maar werd door The Gunners vooral verhuurd aan andere clubs.

Sanogo speelde slechts drie wedstrijden in de Eredivisie in het seizoen 2015-2016 en wist daarin één assist te geven. Ook was de speler goed voor 21 wedstrijden in de Premier League. De spits kwam in 2021 nog voor Huddersfield Town uit, maar was sindsdien clubloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *