Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Edwin van der Sar moet zijn biezen pakken bij Ajax’

Alfred Schreuder werd afgelopen week ontslagen als trainer. Analist en voormalig voetballer Ibrahim Afellay vindt dat ook algemeen directeur Edwin van der Sar het schip zou moeten ruimen.

Bij Studio Voetbal ging het onder meer over de gegeven persconferentie van Van der Sar, die niet heel sterk oogde. “Dat is ook niet zijn kwaliteit. Nu is het een probleem omdat het minder gaat, maar je kan hem er niet op afrekenen”, stelde Van der Vaart.

Afellay is echter een andere mening toegedaan, die vindt dat Van der Sar voor de zoveelste keer een slechte beurt heeft gemaakt. “Het is niet de eerste keer. Bijvoorbeeld bij het kampioensfeest waarbij de coronaregels werden overtreden, de zaak-Promes, de zaak-Nouri… Als je kijkt naar wat zich heeft afgespeeld, vind ik niet dat Van der Sar kan blijven zitten.”

Ook had Van der Sar volgens de oud-international veel eerder moeten ingrijpen. “Hij heeft Schreuder heel lang laten bungelen. Als je die persconferentie ziet na de thuiswedstrijd tegen Excelsior, waarbij Schreuder op iedereen afgaf en ook nog zei: Dan ontslaan ze me maar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *