Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax ziet volgende trainer aanbod weigeren’

Marcelo Gallardo wordt niet de nieuwe trainer van Ajax. De 47-jarige Argentijn heeft geen trek in een avontuur bij de Amsterdammers. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Gallardo speelde tijdens zijn loopbaan in Europa bij AS Monaco en Paris Saint-Germain. Daarnaast was hij actief in Argentinië, de Verenigde Staten en Uruguay. In dat laatste land begon hij in 2011 zijn carrière als trainer bij Club Nacional. Tussen 2014 en 2022 was hij vervolgens werkzaam bij River Plate. Met de grootmacht uit Buenos Aires werd hij een keer landskampioen en pakte Gallardo twee keer de Copa Libertadores.

Valentijn Driessen en Mike Verweij zouden het ook een goede optie vinden om Louis van Gaal te benaderen voor de functie van hoofdtrainer. De 71-jarige coach stopte onlangs als bondscoach van het Nederlands elftal. Daarnaast wordt de naam van Peter Bosz veel genoemd. Hij zou echter nog niet gepolst zijn en heeft inmiddels een andere optie. Volgens Sporza is Bosz een van de twee kanshebbers voor de rol van bondscoach van België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *