Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV wilde Virgil Misidjan halen als vervanger van Memphis’

Virgil Misidjan heeft in 2015 de kans gehad om naar PSV te gaan. Hij had daar de opvolger moeten worden van sterspeler Memphis Depay. Hij speelde destijds voor het Bulgaarse Ludogorets Razgrad.

“Met technisch directeur Marcel Brands had ik een positief gesprek. Hij wilde me een half jaar huren, met optie tot koop”, zegt de inmiddels 29-jarige aanvaller tegen Voetbal International. “De eigenaar van Ludogorets wilde er niets van weten. Als PSV me wilde, moesten ze me meteen kopen. Hij vroeg een paar miljoen voor me. Ik appte Brands: Alsjeblieft, ik wil echt heel graag naar PSV. Hij stuurde terug dat het niet in zijn handen lag. Dat de eigenaar geen water bij de wijn wilde doen.”

Ook bij de preses van de Bulgaarse topclub klopte Misidjan aan. “PSV is de club in Nederland, misschien kom ik daar wel in het Nederlands elftal. Maakte geen indruk. Wij hadden het seizoen daarvoor twee keer van PSV gewonnen in de Europa League, voor de eigenaar was het aan Ludogorets om te bepalen. Kopen of niets, dus. Brands stelde nog voor dat PSV al in februari zou beslissen over de optie tot koop, maar dat was niet genoeg. Einde verhaal. Deed pijn hoor. Heel veel pijn.”

Misidjan had deze winter kunnen terugkeren bij Ludogorets, maar FC Twente wees een bod af ondanks zijn aflopende contract. “Financieel was het voor mij een aantrekkelijke stap geweest. Maar ik heb het bij Twente heel goed naar mijn zin. Ook privé in Enschede, met mijn vriendin en onze drie kinderen.” Een langer verblijf sluit hij niet uit. “Ik wacht af wat Twente te bieden heeft en ga de komende periode alles op een rijtje zetten. Overleggen met mijn gezin. Kijken wat er op mijn pad komt. Als buitenspeler ben je altijd aantrekkelijk voor buitenlandse clubs, zeker met een aflopend contract.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *