Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Scorende PSV-aanvaller weken uit de roulatie

PSV moet het de komende weken doen zonder aanvaller Anwar El Ghazi. In het duel tegen Feyenoord moest hij al snel gewisseld worden vanwege een blessure. Volgens trainer Ruud van Nistelrooy heeft hij een spierblessure opgelopen.

Ook Phillipp Mwene lijkt voorlopig niet te kunnen spelen en dat zorgde voor woede bij Van Nistelrooij richting scheidsrechter Makkelie. “Hij had moeten stoppen. Bij hoofdletsel moet het spel acuut worden gestopt. Een speler lag buiten bewustzijn”, aldus Van Nistelrooij.

“Dit is gevaarlijk. Daarom is die regel er ook. Dan moet je geen voordeel geven. Dat was echt een heel slechte beslissing. Een heel grote inschattingsfout.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *