Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Erik ten Hag dreigt ontslagen te worden bij Manchester United’

Een doemscenario lonkt voor manager Erik ten Hag van Manchester United. Volgens sportmarkerteer Chris Woerts kan de aanstaande overname van de grootmacht weleens zeer in zijn nadeel kunnen gaan uitpakken. Sinds enkele maanden staat de club te koop.

“Er is een grote strijd gaande tussen de Qatarezen en Jim Ratcliffe”, zo onthulde Woerts donderdagavond in Vandaag Inside. “Als de Qatarezen de boel overnemen, dan krijg je dezelfde situatie als destijds bij Manchester City. Daar is het een soort FC Barcelona twee. Zij zetten een eigen management, een eigen trainer en een eigen commercieel directeur neer. Dan komt er echt een eigen team.”

Ten Hag heeft dit seizoen veel waardering gekregen voor de wederopbouw van United. Toch lijkt de Nederlandse trainer de dupe te worden bij een overname. “Hij is maar zes maandjes bezig. Honderd procent zeker dat de Qatarezen hun eigen mensen er neerzetten. Arabieren zijn andersoortige mensen. De Financial Fair Play bestaat dan niet meer”, aldus Woerts.

Manchester United staat momenteel derde in de Engelse Premier League. Het gat met lijstaanvoerder Arsenal bedraagt zeven punten, waar Manchester City als runner-up maar twee punten voorsprong heeft ten opzichte van Ten Hag en consorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *