Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Sevilla zou een geweldige club zijn voor Arne Slot’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos denkt dat Arne Slot er goed aan heeft gedaan om een aanbieding van Leeds United naast zich neer te leggen. Hij denkt namelijk dat een overstap naar de Spaanse competitie veel beter voor hem is.

De Mos ziet in Slot de beste trainer van de Eredivisie, maar denkt dat niet Engeland de beste vervolgstap voor hem is. “In Spanje kun je doen met de spelers wat bij Slot bij AZ deed en nu bij Feyenoord doet. In Engeland is dat veel moeilijker, daarom is Spanje beter voor hem”, vertelde De Mos bij Goedemorgen Eredivisie. Slot zelf zou dat eerder ook al hebben uitgesproken.

“Sevilla zou een geweldige club voor hem zijn”, noemde De Mos de opponent van PSV in de Europa League. “Bij Leeds United moet je met beperkte middelen degradatievoetbal spelen. Dat is perfect voor Dick Advocaat. Zijn ploegen zijn sterk als hij de bal niet heeft. Slot wil altijd vooruit voetballen, daar is hij ook gespecialiseerd. Maar in Spanje kun je dat beter uitvoeren.”

De Mos werd gevraagd naar wie hij na Slot de beste coach in Nederland vindt: Dick Lukkien en Dick Schreuder. En als hij moet kiezen, dan die laatste. “Hij heeft het bij Katwijk, een moeilijke overwinning, zeer goed gedaan. Bij PEC Zwolle met dezelfde principes ook en heeft hij in de Eredivisie heel veel punten gepakt. Nu speelt hij ook weer volop de aanval, met een goede restverdediging. Ook de spelers ontwikkelen zich goed en ze worden lachend kampioen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *