Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Leeds United zet streep door Alfred Schreuder’

Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano heeft Leeds United een streep gezet door de naam van Alfred Schreuder. Nog geen maand na zijn ontslag in Amsterdam leek Schreuder dus al een nieuwe baan te pakken te hebben. Leeds United draait een teleurstellend seizoen en besloot onlangs trainer Jesse March op straat te zetten.

In de zoektocht naar een opvolger klopte Leeds United in eerste instantie aan bij Feyenoord, maar de Rotterdammers willen Arne Slot niet laten gaan. Ook de naam van Schreuder stond dus op het lijstje. Schreuder was zondag zelfs aanwezig bij de ontmoeting tussen Leeds United en Manchester United.

Maar volgens Leeds United-volger Phil Hay is Schreuder inmiddels weer op de weg terug naar Nederland. De huidige nummer zeventien van de Premier League heeft definitief een streep gezet door de aanstelling van Schreuder en vervolgt haar zoektocht naar andere kandidaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *